Mallukas selgitas, miks ta närvi läks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blogiauhinnad 2016
Blogiauhinnad 2016 Foto: Madis Sinivee

Suure blogisõja keskmesse sattunud Mallukas avaldas oma blogis pikema selgituse, miks teda Grete Kleini sõnavõtt niivõrd häiris.

Pime blogija Kai kirjutas pärast möödunudnädalast blogiauhindade galat, et tema meelest poleks auhinda pidanud võitma Grete Kleini kehastatud Padjaklubi Laura, sest seda tähelepanu oleks väärinud päris inimesed. 

Grete tundis end sellest puudutatuna ja avaldas Facebookis nipsaka postituse, milles rõhutas, et kõigil on võrdsed võimalused edu saavutada. 

Kogu saagast saad lähemalt lugeda Elu24 artiklist «Suur blogisõda».

Mallukale ei andnud teema rahu ja ta avaldas veel laupäeva hilisõhtul pika blogi, milles selgitas enda seisukohti.

«Ma lihtsalt lugesin seda [Grete postitust] ja mõtlesin, et see peab mingi nali olema. Kuidas saab Grete väita, et MEIL KÕIGIL on võrdsed võimalused ennast reklaamida? Teostada ehk küll, aga reklaamida? Ma ei tea, kas Grete on natukene kukkunud, või ta pole kursis, et teles reklaamine on väga kallis,» märkis Mallukas.

Mallukas paljastab ka, et ta on saanud «kümneid kirju Grete ustavatelt väikestelt fännidelt, kes talle karjuvad, et ta on ise kade, et ta nii ilus pole kui Grete.»

Loe Malluka blogi täispikkuses SIIN.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles