Angelina Jolie kõik kuus last õpivad eri keeli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie laste Zahara Marley Jolie-Pitti (vasakul) ja Shiloh Nouvel Jolie-Pittiga.
Angelina Jolie laste Zahara Marley Jolie-Pitti (vasakul) ja Shiloh Nouvel Jolie-Pittiga. Foto: KEVIN WINTER/AFP

Angelia Jolie lapsed on sama andekad kui nende ema. Lapsed, kelle vanus jääb 7 ning 14 aasta vahele, õpivad kõik juba ühte või kahte võõrkeelt.

41-aastane näitlejanna Angelina Jolie paljastas BBC Radio 4 saates "Women's Hour", et kõik tema lapsed õpivad juba vähemalt ühte võõrkeelt vahendab Yahoo.

Angelinal ja Bradil on kokku kuus last - 14-aastane Maddox, 12-aastane Pax, 11-aastane Zahara, 10-aastane Shiloh ja 7-aastased kaksikud Vivienne ja Knox.

Uhke ema, kes oma võsukesi hellitavalt hüüdnimedega kutsub (nagu näiteks Shi, Mad ja Z), uuris lastelt, millist keelt nad õppida soovivad. Nii õpibki Shi khmai keelt, mis on üks Kamboodžia keeltest, Pax keskendub vietnami keelele, Z räägib juba prantsuse keelt, Mad õpib saksa ja vene keelt, Vivienne araabia ja Knox viipekeelt.

"Neile valiku andmine tähendab arvatavasti seda, et sa ei tea kunagi lõpuni, kes su lapsed tegelikult on kui sa ei anna neile võimalust olla nemad ise".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles