Elu24 video! Nalja nabani: meeleolukas pressikonverents Mannergute Mõõduvõtul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Pärnus, auto24ringil Hankook Baltic 1000 km raames sõidetud järjekorras kuuenda Mannergute Mõõduvõtu võitis võistkond number.300 ÜKS.

Mannergute Mõõduvõtt on kestvustest, kus osaletakse masinatel mis maksavad alla 700€.

Selle klassi osalejate eesmärk pole mitte kiiresti sõita, vaid publiku tähelepanu püüdmine, kas siis eriliselt disainitud masinaga või mõne muu trikiga. Mannergute Mõõduvõtu testi ei võida mitte see, kes pärast nelja tundi ületab esimesena finišijoone vaid korraldajad otsustavad võitja vastavalt sellele, kes kui palju oma võitu määravatesse teguritesse on panustanud.

Kui keegi on liiga kiire, siis määratakse talle korraldajate poolt karistus.

Täna vihmasajus toimunud testil said osalejad näiteks karistuseks boksialal mängida lauajalgpalli ning seejärel võitja meeskonna masina käima lükata.

64 startinust lõpetas kestvustesti 60 ning korraldajate otsusel jõudsid esikolmikusse veel meeskonnad nr.606 Brigada ja nr.636 NoKia.

Parima disainiauhinna teenis kõige aerodünaamilisema auto eest meeskond nr.919 Kuningate Tehnika Spordi Klubi ning kõige klassikalisema meeskonna auhind kuulus meeskonnale nr.104 Et Autocinetorum, kelle masinal läbis nelja tunni jooksul nii mõnedki ringid ka Eesti autorallilegend Margus Murakas.

Mannergute Mõõduvõtu kestvustesti lohutusauhind kuulus võistkonnale nr.1111 Taukar vä, Sõidab vä, kelle masinal sõitsid lisaks Karl-Erik Taukarile veel Kari Rondo, Robert Rool ning Brait Pilvik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles