Hea elu kosutab? Kas see ülekaaluline proua on Anna-Maria Galojan? (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan kallimaga
Anna-Maria Galojan kallimaga Foto: Instagram/ Anna Maria Galojan

Anna-Maria Galojan, kes istus vangis MTÜ rahade tuulde laskmise eest ja midagi tagasi maksnud pole, elab Londonis magusat elu. Galojan, kes näitab Instagramis oma elu ilusaid hetki, on kaalus kõvasti juurde võtnud.

34aastane endine poliitik naudib parasjagu Royal Ascoti, kuid Elu24 küsib: kas see ülekaaluline proua on tõesti kunagine sekspomm Anna-Maria Galojan, kes poseeris Playboyle palja ülakeha ja tagumikuga?

Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Õhtusöögid käivad teadupärast ilusa elu juurde ja Galojan jagab oma sündmusi Instagramis üsna agaralt. Näiteks eilsest Royal Ascotist on üleval koguni kuus pilti, kahjuks mitte ühtegi fotot ürituse melust, piltidel ikka kübaraga blondiin ise.

Foto: Instagram/ Anna-Maria Galojan

Galojan armastab oma fotodel kõige rohkem kasutada hashtage londonblond ja notimeforhaters (vihkajate jaoks pole aega - toim.), seega ei tunne ta ilmselt kuigi suurt muret, kui kuskil Eestis tema kehakaalust kirjutatakse.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles