Christina Grimmie tapja läbis totaalse muutumise, et lauljatarile meeldida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin James Loibl
Kevin James Loibl Foto: SCANPIX

«The Voice» tuntud lauljatar Christina Grimmie tapja tahtis end noore naise jaoks vastupandamatuks teha ja muutis selle nimel oma välimust. Kui see ei toiminud, otsustas ta Grimmie maha lasta.

Kevin Loibl tulistas eelmisel reedel 22-aastast lauljatari pähe ja tappis seejärel ka iseenda, kirjutab TMZ. Loibl töötas elektroonikapoes Best Buy ja tema kolleegid räägivad, et Grimmie oli mehe kinnisideeks. Loibl muutis lauljatari nimel oma välimust - muu hulgas lasi juukseid juurde istutada ning käis silma laseroperatsioonil. Ta hakkas ka veganiks, et kaalust alla võtta.

Loibl kuulas tööl pidevalt Grimmie muusikat ja vandus, et lauljatarist saab ühel päeval tema abikaasa.

Kolleegide sõnul käis Loibl märtsis Christina kontserdil ja vihjas, et ta kohtus lauljatariga isiklikult. Lauljatarile lähedased allikad kinnitavad aga, et Christinal polnud Loibliga mingit kontakti.

Kolleegid olevat Loiblit töganud, et ta ei abiellu iialgi Grimmiega, sest naisel on juba kallim. Grimmie ei näidanud suhet kunagi avalikult, kuid ta oli koos oma produtsendiga. See tekitas Loiblis erilist raevu, mis kulmineerus tulistamisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles