Uus omanäoline muusikafestival üllatab 10 «lava» ja 14 artistiga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elephants From Neptune
Elephants From Neptune Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

23. juulil Järvamaal toimuval akustilise muusika rändfestivalil ACOUSSION LIVE 2016 esineb tänavu 14 artisti, kes astuvad üles oma intiimsete akustiliste kavadega kokku kümnel erineval ootamatul «laval»!

Publikut rõõmustavad Alise Joste (Läti), Mari Jürjens (varem Pokinen), Frankie Animal, Levski, Silver Sepp, Kristjan Üksküla, Janno Reim (Super Hot Cosmos Blues Band), Ziggy Wild, WhoKris? (Eesti/Hispaania/USA), Robin Juhkental, Mauno Meesit ning EIXD (Eik Erik Sikk). Ööhakul aitavad akustika üledoosist välja tulla DJ-d Liisi Voolaid ja Jon Mikiver (Elephants From Neptune). 

Tänavu leiab festival aset Eestimaa südames Järvamaal, Vana-Veski Puhkekeskuses. 74 km kaugusel Tallinnast, 114 km Tartust ja 116 km Pärnust. Otse Tallinn-Tartu maantee ääres.

Kohapeal ootab külastajaid lisaks heale muusikale ka mitmekülgne toidu- ja joogivalik ning ka mõned põnevad kaupmehed.

Festivalijärgne öö on kõige mõnusam veeta telgis, sest telkimisala asub otse festivaliala kõrval, telkimise eest lisatasu ei võeta ning juulikuu on ju reeglina Eestimaa suve kõige soojem kuu! Alternatiivina võib broneerida endale meelepärase ööbimiskoha Järvamaal, kuhu kohaliku taksoga kiirelt ja soodsalt ööbima pääseb.

Pileteid saab osta ja lisa uurida SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles