Aita kaasa! Heliefektide magister Artjom Savitski otsib kassile nime

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulja Artjom Savitski esitles Von Krahlis oma debüütalbumit
Laulja Artjom Savitski esitles Von Krahlis oma debüütalbumit Foto: promo

Artjom Savitski tegi pärast mõningast pausi postituse oma VLogi, põhjuseks Kassinime Challenge ehk siis Artjom ja Anna otsivad oma väikesele emasele kiisule nime, mis peaks sisaldama S-tähte ja peaks lihtsast Miisust originaalsem olema. 

Artjom selgitab ka põhjuse, miks nad ei võtnud kassi varjupaigast — nimelt on tema kallimal pisike allergia kassikarvade suhtes ja seetõttu tuli otsida neutraalsemat tõukassi. Internetist leitud vene sinist tõugu kassike pole küll paberitega hiirepüüdja, kuid armas on igal juhul. Igal juhul kassinimed saab kirja panna Artjomi pöördumise alla kommentaaridesse.

Artjomil on veel kaks uudist. Esimene ütleb, et ta sai kaitstud magistrikraadi heliefektide loomise alal programmides, lõpetamine on 20. juunil kell 15 TTÜ aulas ja oodatud on kõik õnnitlejad. Vastsel magistril on sel teemal ka kaks soovitust: kui hakkate mingit kraadi kaitsma, alustage tuupimisega varakult, ja kui juba hoos olete, siis puhake vahepeal palju, sest väsinuna on raske vigu märgata. Aga mis on eriti põnev — Artjom on koos kellegi Karliga (keda ta tutvustab oma hilistemates postitustes) viimistlemas oma uut singlit, mis tõotab väga eriline tulla. 

Seni aga paneme kõik koos pead tööle ning aitame Artjomil ja Annal välja mõelda susiseva S-tähega nummi kiisunimi! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles