Tõnu Kaljuste ja Kadri Hindrikus kolisid kokku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Kaljuste ja Kadri Hindrikus kolisid kokku
Tõnu Kaljuste ja Kadri Hindrikus kolisid kokku Foto: elu24.ee

Dirigent Tõnu Kaljuste ja ETV uudisteankru Kadri Hinrikuse sügisel ilmsiks tulnud suhe on liikunud tasahilju uuele tasandile - paar on tänaseks kokku kolinud ja võttis uue aasta vastu päikeselisel Lanzarotel, kirjutab Kroonika.



Uudis Tõnu Kaljuste (57) ja tema Draamateatri näitlejast abikaasa Ülle Kaljuste (53) lahkuminekust ning mehe uuest armastatust Kadri Hinrikusest (40) rabas mullu septembris nende sõpruskondi justkui välk selgest taevast - keegi mainitud kolmikust ei ole tegelikult kunagi oma kodustel ja eraelulistel teemadel ka sügavuti peatunud.

Kõrvalseisjatele paistis Tõnust seitseteist aastat noorem Kadri olevat siiski üsna rõhutud seisus. Kadri pidas talle juba ennatlikult omistatud abielulõhkuja tiitlit igal juhul ebaõiglaseks ja kinnitas oma kolleegidele «Aktuaalsest kaamerast», et kui nemad Tõnuga teineteise leidsid, elasid Kaljusted juba lahus…
 

Pikemalt loe juba värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles