Kes on lilla?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennart Lundve(Abraham)
Lennart Lundve(Abraham) Foto: Internet

Karmi ütlemisega räppar Abraham, pärisnimega Lennart Lundve sajatab oma lauludes Kihnu-Virvet, sõimab sirgeid mehi lilladeks ning pajatab pidudest narko ja naistega. Ta usub enda olevat vahemehe, kes julgeb välja öelda selle, millest tegelikult paljud mõtlevad!

Lennart Lundve (22) pealtnäha kõva ja okkalise fassaadi taga on tegelikult peidus ka õrn meesterahvas, kellele meeldib jalkat mängida, kenasti naisi kohelda, neid armastada ja olla lihtsalt nunnu — igal juhul nii teda õrnema soo esindajad kirjeldavad, kirjutab Kroonika.
 
Väikese tormi veeklaasis on Abraham aga oma aasta lõpus ilmunud üliropu albumiga «Piffe, plekki ja presidendiks» juba tekitanud.

Abrahami lugu «Miski on lilla» on välja vihastanud ka meelelahutusärimees Peeter Rebase, kes on Eesti Ekspressi väitel ka juba informeerinud oma kolleege, et räppari muusika õhutab ühiskonda vihkamisele, propageerib rassismi, homode nottimist ja mõnitab Solarise Keskuse värvilahendust...

Abrahami mainitud loo ja selle video näitamise on keelanud ka ETV. Samas on lugu suhteliselt lühikese ajaga kogunud netikanalis Youtube juba üle 130 000 vaatamise.
 

Kes peitub tegelikult Abrahami tegelaskuju taha?

Mu nimi on Lennart Lundve ja ma elan Tabasalus. Veedan sõprade ja sõbrannadega aega ning teen kõike, mida üks minuvanune noor inimene tavaliselt ja vahel ebatavalistel asjaoludel tegema satub. Ühesõnaga, elan elu täiel rinnal.

Abraham on minu räppari alias, pseudonüüm. Abraham on selline karakter, kes ütleb välja asju, millest Martin Helme näeb vaid und ja mis Vaido Neigausil tõmbaks silmavärvi laiali.

Samas on otsekohesus ja oma arvamuse väljaütlemine minu jaoks oluline, enamik vaid pobiseb kuskil nurgas ja teeb head nägu asjade peale, mis neile pinda käivad.


Pikemat intervjuud Lennartiga loe juba värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles