Orlando tulistamises ellujäänu avaldas, mida tulistaja tema elu säästes ütles (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patience Carter, a victim in the Pulse nightclub shooting from Philadelphia, becomes emotional after giving her story during a news conference at Florida Hospital Orlando, Tuesday, June 14, 2016, in Orlando, Fla. Carter, a 20-year-old Philadelphian, was visiting Florida for the first time, vacationing with her two friends. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack)
Patience Carter, a victim in the Pulse nightclub shooting from Philadelphia, becomes emotional after giving her story during a news conference at Florida Hospital Orlando, Tuesday, June 14, 2016, in Orlando, Fla. Carter, a 20-year-old Philadelphian, was visiting Florida for the first time, vacationing with her two friends. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack) Foto: Phelan M. Ebenhack/AP

Nädalavahetusel toimunud veresaunas Florida osariigi Orlando geiklubis hukkus 49 inimest ja tulistaja, kes sai surma tulevahetuses politseiga. Elluäänud naisteravas paljastas, miks säästis tulistaja tema elu.

"Parim aeg meie elus muutus kõigest minutitega kõige halvemaks hetkeks meie elus," kirjeldas Orlando tulistamises ellujäänud Patience Carter kaost, mis 12.juunil Pulse'i ööklubis juhtus.

20-aastane ellujäänud rääkis oma kogemusest ratastoolis olles Florida haigla pressikonverentsil ning paljastas, miks tulistaja tema elu säästis, vahendab US Magazine.

Foto: SCANPIX

Ta oli sel ajal koos teiste pidulistega tualettruumis kuulide eest varjus, kui tulistaja sisse astus.

"Ta ütles, et ta teeb seda sellepärast, et ta tahab, et Ameerika lõpetaks nende maa pommitamie," rääkis Carter. Tulistaja Omar Mateen sündis küll Ameerikas, aga tema vanemad on Afganistanist.

Pärast seda kui Mateen oli politseisse helistanud, küsis ta, kas tualetis on veel mustanahalisi inimesi. Naine oli liiga hirmunud, et vastata, aga üks mustanahaline andis endast veel märku.

"Mul ei ole mustanahalistega mingeid probleeme," olevat tulistaja öelnud. "See on minu maa pärast. Teie olete piisavalt kannatanud."

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles