Tere tulemast kotiklubisse! Olga Ivanova käekott maksab sinu kuupalga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olga Ivanova.
Olga Ivanova. Foto: Jaanus Lensment

Kui palju on Eestis naisi, kes saavad endale 1000 eurost käekotti lubada? Paljud inimesed ei teeni isegi nii suurt kuupalka, kuid Olga Ivanova kannab just sellist hinnalist iludust. 

Käekott, mida Ivanova kannab, on Louis Vuittoni sarjast Damier Azur Speedy White Satchel ja selle saab eBayst kätte alghinnaga 500 eurot, kuid sel juhul on kott kasutatud. Uue koti eesti tuleb kandjal käia välja umbes 1000 eurot. 

Louis Vuitton on kahtlemata praktilise inimese valik, sest nende käekotid on väga vastupidavad ja mahutavad erakordselt palju. See on ka investeering tulevikku, sest kehvematel päevadel võib koti oksjonile panna ja selle eest saab vähemalt pool summast skoorida. Louis Vuittoni käekotid on ajatu klassika, mida kannavad paljud Eesti kuulsused, nende hulgas endine miss Kristiina Heinmets, bravuuritar Anu Saagim ja seltskonnadiiva Heti Tulve.

Ivanova on kotist võtnud viimast, ta kannab seda nii tööpostil kui ka piduliku kleidiga. Viimati äratas palju tähelepanu presidendiks pürgiva Marina Kaljuranna Diori käekott, millest on tänaseks kirjutanud vist küll iga meediaväljaanne.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles