Tolk ja Maimik peavad Avandit ja Seppa amatöörideks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Labasusi täis paroodiasaates «Jan Uuspõld läheb Tartusse» nilbitsesid esmaspäeva hilisõhtul Jan Uuspõld (vasakult), Andres Maimik ja Rain Tolk.
Labasusi täis paroodiasaates «Jan Uuspõld läheb Tartusse» nilbitsesid esmaspäeva hilisõhtul Jan Uuspõld (vasakult), Andres Maimik ja Rain Tolk. Foto: Kanal 2

Loomeinimeste katlas keeb. Kui seni on meie halli argipäeva oma huumorikiirtega kirgastanud Andres Maimik ja Rain Tolk, siis nüüd on neile kandadele astunud teine särav koomikutepaar, Märt Avandi ja Ott Sepp.

Viimane piisk staarfilmimeeste Maimiku ja Tolgi karikasse oli aastavahetuse «Tujurikkuja», mis niitis televaatajate seas tohutut menu.

Tolk: Minu arvates oli Avandi ja Sepa poolt alatu, et nad kasutasid ühes oma sketšis ka Koit Toomet. Nad teadsid väga hästi, et meil oli Koiduga analoogne diil kevadel kinolinale jõudvas kassahitis «Kormoranid».

Maimik: Jah, põhimõtteliselt tegid nad Koiduga täpselt sellise episoodi, mis meil oli algselt plaanis «Kormoranides». Kasutasid alatult isegi sama laulu. See on puhas ideevargus või siis ettekavatsetud ärapanemisviis meile.

Tolk: Ja loomulikult oleme väga pettunud ka Koidus, sest rääkisime algselt sellest ideest ikkagi talle. Ilmselt lobises mees selle oma suures edevuses Avandile ja Sepale välja.

Maimik: Aga me ei jäta seda nii..., meil on varuplaan..., Koit valab veel pisaraid selle eest...

Tolk: Ja Avandi ja Sepp valavad samuti kibedaid pisaraid! Ma luban! Kuradi viletsad amatöörid sellised!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles