Galerii: võrgutus, kadedus ja intriigid - Deja Vu laval kees haaremi elu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Le Grande Spekaakel! Deja Vu laval sai möödunud reedel, 10.juunil, näha tõeliselt kuuma vaatemängu, kus pulbitses kirg, pahed ja salapära! Õhtu kulmineerus põneva ning suurejoonelise vaatemänguga, kus sultani elust väga hea ülevaate sai! 

Möödunud laupäeval ootas Deja Vu külastajaid ees unustamatu ning kordumatu meelelahutus! Toimus Lounge Deja Vu’s kõige oodatumaks ürituseks kujunenud Le Grande Spektaakel, mis tõi lounge õhkkonda idamaisust ning rikkust, sest oma haaremiga saabus peopaika Sultan Suleiman III! 

Foto: Jaanar Nikker

Le Grande Spektaakel on üritustesari, mis toob uskumatu lavashow koos akrobaatide, tantsijate, diivade, lauljate ja palju muuga Lounge Deja Vu'sse!

Foto: Jaanar Nikker

Järgmine Le Grande Spektaakel jõuab Deja Vu'sse juba juulis, kuid ka sel nädalal ootab Deja Vu's ees pöörane peonädal! Reedel, 14.juunil, kostitab unustamatu live'iga Renae Rain! Rohkem infot peo kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles