XFS toob Saku Suurhalli võimsa taipoksi tiitlimatši

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
maailmameister Suurbritanniast, Charlie Peters
maailmameister Suurbritanniast, Charlie Peters Foto: Promopilt

Järjekordne Xplosion Fight Series saab toimuma 21. oktoobril Saku Suurhallis ning korraldajad on välja kuulutanud juba ka eelseisva ürituse peamatši, milleks saab rahvusvahelise taipoksiliiga Muay Thai Grand Prix (MTGP) -66 kg meistritiitlimatš!

Selles matšis on väljakutsujaks eestlastele juba tuntuks saanud taipoksiveteran Deo Phetsangkhat, kes pidanud maha üle 220 taipoksi matši. Tema vastaseks on maailmameister Suurbritanniast Charlie Peters, kes kaitses alles möödunud nädalavahetusel 11. juunil Londonis O2 Arenal toimunud MTGP sarjas oma meistrivööd alistades vastase 2. roundis läbi efektse küünarnukilöögi nokaudiga.

Deo Phetsangkhati viimase Xplosion Fight Series peamatši, kus ta võitles tugeva Poola esindajaga, on korraldajad avalikkuse ette toonud alles nüüd ning see on vaadatav:

Deo Phetsangkhati ja Charlie Peters matš saab toimuma kehakaalus kuni 66 kg ja Full Muay Thai reeglite järgi, mis tähendab 5x3 minutilist roundi ning lubatud on löögid ruiskate, küünarnukkide, jalgade ja põlvedega. Matši teeb kindlasti vaatemänguliseks ka see, et ta toimub täieliult traditsiooniliste taipoksi reeglite ja kommete järgi, kus näiteks matši eel esitavad võistlejad traditsionaalse Wai Khru palverituaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles