Pilk peale! David Guetta avaldas ametliku video UEFA EURO 2016 tunnusloole «This One’s For You»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Guetta
David Guetta Foto: promo

Tasuta kontsert 85 000le fännile toimus Eiffeli torni juures 9.juuni ööl ja «This One’s For You» koos Zara Larssoniga tuli esitusele ka EURO 2016 avatseremoonial.

Eiffeli torni kontsert järelvaatamiseks siin.

Lugu «This One’s For You» on kogunud juba üle 36miljoni Spotify striimis ja sõnadega video üle 18miljoni vaatamise.

Ametlik video avaldati paar päeva tagasi ja on kogunud lühikese ajaga pea 3 miljonit vaatamist.

Käimas on Pariisist pärit DJ ja produtsendi David Guetta karjääri tipphetked.

David on suurejoonelise Eiffeli torni kontserti kohta öelnud: «Lapsena käisin Eiffeli torni juures vaatamas Johnny Hallyday kontserti ja poleks siis osanud uneski näha, et ühel päeval esinen siin mina. Peale kaks aastat planeerimist sai asi teoks!»

«This One’s For You» tuleb David Guetta & Zara Larssoni poolt esitusele ka UEFA EURO 2016 lõputseremoonial, Stade de Francel. 

Lugu on integreeritud läbi kogu turniiri see hõlmab iga teleülekande ava- ja lõputiitrites. Kokku kannab mänge üle 130 riiki, läbi 200 telekanali üle maailma.

David Guetta on enimmüünud DJ maailmas ja on töötanud selliste artistidega, nagu Akon, The Black Eyed Peas, will.i.am, Fergie, Kelly Rowland, Madonna & Lil’ Wayne, Kelis, Kid Cudi, Estelle, K’Naan, LMFAO, Flo Rida, Rihanna, Sia, Nicki Minaj, John Legend, Usher, Emeli Sande ja paljud teised.

Ta on müünud 9 miljonit albumit, 40 miljonit singlit, 2 miljardit Spotify striimi, 4.3 miljardit ametlikku vaatamist YouTubes ning teda on muusikatööstuse poolt autasustatud ei rohkem ega vähem kui 23l korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles