Kuum kaader: staarjuuksur Lauri Pedaja veetis Pariisis unetu öö

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja Pariisis
Lauri Pedaja Pariisis Foto: Instagram/ Siim Lukka

Staarjuuksur ja näitleja Lauri Pedaja veetis Pariisis unetu öö. Magamatuse põhjus ei ole aga nii äge kui esmapilgul tunduda võib.

«Tere hommikust. Minu esimene magamata öö Pariisis. Tekib küsimus, miks? Kas Lauri laaberdas linnas, pidutses ja pummeldas? Vastus on lihtne... EI!» teatas staar otse Pariisi hotelli voodist.

«Linna saabus eile tuhandeid iirlasi, kes on ilmselt ühed valjuhäälsemad, suurimad õllesõbrad ja väga laululembelised,» jätkas Pedaja, et kuna nende hotell asub väga lähedal Iiri pubidele, siis ülemeelikuks joonud fännid laulsid «nagu loomad» terve öö.

«Teine põhjus miks see uni nii kehva oli, on lihtne... Martti Hallik on selline vahva sell, kes sellili magades laseb sissehingates kuuldavale karupoja möirgeid,» lisas mees.

«Aga tegelikult on ju kõik hästi ja kohe saame lasta välja enda sisse peidetud lapsed, kuna seame varsti sammud DisneyLandi poole.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles