FOTOD! Kunstinädala Tallinn Art Week avalöök on tehtud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kunstinädala Tallinn Art Week avalöögiks oli eile, 11. juunil  kell 12 Vabaduse väljakul algav kunstipäev, mil pealinna keskne väljak täitus kunstiga. 

Mängulise kunstimessi raames tõid Eesti tippkunstnike uuema loomingu oma seinte vahelt rahva ette sellised galeriid ja kunstiühendused nagu Haus Galerii, Okapi Galerii, Fahle Galerii, Avangard Galerii, Kaleidoskoop Kunstilaenutus, Tartu Kõrgema Kunstikooli galerii Noorus, ;paranoia, kunstikeskkond NOAR.eu ja paljud teised.

Sveta Grigorjeva installatsioon "Koti kotti, mitte inimest" kutsus oma frustratsiooni välja elama ja suveks sõbralikku vormi saama ehk siis negatiivseid emotsioone poksikotti taguma, sest vahel on ka  agressiivsus edasiviiv jõud, nagu kinnitas kunstnik isegi.

Laval leidsid aset vestlused kunstist ja selle lõimumiskohtadest arhitektuuri, disaini ja muude eluvaldkondadega ning muusikaprogramm, kus lauljatar Siiri Sisask esitas oma viimase aja muusikat plaadilt "Kuristi kohal", lood on Uku Masingu tekstidel, muusika on loonud lauljatar ise ning laulud on sündinud viimase kolme aasta jooksul klaveri taga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles