Kas Kasatšoki-Jüri saab viimaks superstaariks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Sonberg ehk Kasatšoki-Jüri
Jüri Sonberg ehk Kasatšoki-Jüri Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Pühapäeval on Pärnu kontserdimajas saate «Eesti otsib superstaari» neljanda hooaja esimene eelvoor ning selgi korral pürib superstaariks juba peaaegu igale eestlasele tuttav Jüri Sonberg ehk Kasatšoki-Jüri, kes kolmel eelneval aastal järjekindlalt eelvoorudest osa on võtnud, ent pole ühelgi korral kaugemale pääsenud.

Juba 2007. aastal proovis Jüri õnne lauluga «Kasatšokk», järgmisel aastal esitas ta Rein Rannapi laulu «Raagus sõnad» ja eelmisel aastal lõõritas Anne Veski hitti «Jätke võtmed väljapoole», kirjutas Õhtuleht.

«Tean sisemuses, et kui ma väga tahan ja püüan, siis tegelikult oskan hästi laulda ja saan sellega hakkama,» seletas Jüri.

«Mul ema on muidugi juba sellise suhtumisega, et ära jumala eest enam mine ennast sinna narriks tegema,» nentis Jüri, kes seekordseks eelvooruks on valinud Raimond Valgre loo «Muinaslugu muusikas».
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles