Tõnis Mägil ilmus uus album, millel kõlavad lood aastatest 1989-2015

Meisi Volt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laula mu laulu» duettide saade
Tõnis Mägi
«Laula mu laulu» duettide saade Tõnis Mägi Foto: Marko Mäestjärv

Kodumaise muusika austajate rõõmuks jõudis poodidesse Tõnis Mägi uus album «Tundmatu mägi», millel kõlab 15 lugu aastatest 1989-2015.

Plaadil on 15 lugu aastatest 1989-2015, mis on laiemale publikule vähetuntud või lausa tundmatud, sest näiteks ansambliga 777 salvestatud lood ilmusid vinüülpaadil Soomes. Samuti on kogumikul lood CDdelt «SIIRIUS» ja «VESTLUS HERMANNIGA», aga ka 2006. aastal eritellimusel tehtud plaadilt «2TEIST». Lisaks kolm lugu raamatu «MÜÜMATA NAER» (koostatud koos B. Vaheriga) vahel ilmutatud plaadilt. Kaks lauludest on T. Mägi esimesed salvestused ansambliga Estraadiraadio ja üks, seni viimane salvestus Muusik Seifiga.

Foto: Promopilt

Tõnis Mägi: «Ma tunnen endiselt, et mul ei ole võimalik seisma ja ainult tagasi vaatama jääda. Laule antakse endiselt, minu asi on need helidesse panna. Ja siis ka helikandjale. Nüüd aga võtsin ette ja panin ka mõned varasemate perioodide olulisemad laulud ühte kimpu kokku. Võtke või jätke.»

Fännidel on võimalus soetada see juba kontsertidel «Las jääda kõik, mis hea - 20 aastat hiljem».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles