Paris Hilton lubab meeletusi ja pisaraid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton
Paris Hilton Foto: SCANPIX

Tõsielusari Oxygen toob teleekraanile Paris Hiltoni tegemised pealkirja all «The World According to Paris». Saates jõuavad televaatajateni pöörased sündmused, lubas Paris oma intervjuus telekanali NBC vahendusel.
 

Kaamerad jälitavad staari hommikul kella seitsmest kuni hilisõhtuni. «Karjun nende peale vahel kui nad väga vara tulevad,» rääkis Hilton, kes näitab saates oma tõelist palet. Neiu sõnul näevad televaatajad teda nii naermas, nutmas, karjumas kui ka  kaklemas.

Üks meeletumaid tegusid teleekraanil on tandem-langevarjuhüpe. «Ma olen kartmatu ja üritan elult võtta kõik mis annab. Elan ju vaid üks kord,» ütles Hilton, kelle arvates on lennukist välja hüppamine väga võimas elamus.

Kui seriaalis «Lihtne elu» mängis Hilton tegelast, kellele oli sisuliselt ise välja mõelnud, siis mullu oktoobris alustatud uues tõsielusarjas saab näha tema päris olemust sõprade ja pere keskel. «Ma ei teadnud, et see eelmine saade kestab viis hooaega ja mul polnud teist võimalust kui alustatut jätkata. Ilmselt arvataksegi, et olengi selline nagu tookord teleekraanilt paistis. »

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles