Bobby Brown: nägin, kuidas Whitney Houston meie pulmapäeval kokaiini tarvitas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Whitney Houston ja Bobby Brown oma pulmapäeval 1992. aastal
Whitney Houston ja Bobby Brown oma pulmapäeval 1992. aastal Foto: Vida Press

Bobby Brown väidab, et ta nägi Whitney Houstonit esimest korda kokaiini tarvitamas nende pulmapäeval 1992. aastal.

Brown kirjeldab oma suhet varalahkunud lauljatariga uues elulooraamatus «Every Little Step».

Mees tunnistas, et ta murdis pulmatraditsiooni ja läks enne tõotuste vahetamist pruuti vaatama. Ta oli šokeeritud, kui leidis Whitney «kirjutuslaua kohal küürutades triipu tõmbamas».

Whitney olevat seletanud, et soovis narkootikumi abil närve rahustada ja kutsus Bobbyt sama tegema, kuid mees keeldus.

Brown meenutas keerulisi aegu ka saates «20/20».

«Narkootikumid ei kuulunud tema isiksuse juurde. Ta tarvitas narkootikume, kuid narkootikumid ei kontrollinud teda. Whitney teadis, kuidas end joonel hoida. Selle tõttu armastasin teda veel rohkem ja tahtsin teda kaitsta,» ütles Brown.

Brown tarvitas abielu jooksul samuti uimasteid, kuid ta on alati rõhutanud, et Whitney oli nendega tuttav juba enne temaga kohtumist.

«Ta ei hakanud minu pärast narkootikume kasutama. Ma mõistan oma osa selles ja mul on selle pärast väga raske, kuid meil kõigil on oma tahe ning mõned meist on tugevamad kui teised,» ütles Brown.

Whitney võitles uimastiprobleemiga ka pärast 2007. aasta lahutust ja kokaiin oli üks põhjustest, miks ta 2012. aastal Beverly Hiltoni hotellis vanni uppus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles