Galerii: kunstirestoran Art Priori tähistas pidulikult oma esimest sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vaid aastaga menukaks saanud kunstirestoran Art Priori tähistas esmaspäeval oma esimest sünnipäeva.

Art Priori noor ja ambitsioonikas meeskond eesotsas peakokkade Orm Oja ja Mart Klaasiga on viinud restorani Eesti kuue parima hulka, võitnud aasta desserdiauhinna ning asunud auväärsele kohale «White Guide» nimekirjas 300 parima põhjamaade restorani hulgas. Art Priori interjöör hinnati Eesti Sisearhitektide Liidu aastapreemia vääriliseks.

Foto: Viktor Burkivski

Aastaga on saanud restoranist paik, kuhu ka eesti ärimees, poliitik ja diplomaat meelsasti oma mõjukaid külalisi toob – sooviga pakkuda ja näidata parimat. Eripärane gooti arhitektuurist ja vanalinna ajaloost inspireeritud interjöör ning pidevalt vahetuvad orginaalkunsti näitused teevad restorani kütkestavaks. Kööki iseloomustavad loomingulisus, puhtad maitsed, leidlikud kooslused, tervislikud suunad ning üllatavad ja omad artpriorilikud «eesti» mängud.

Foto: Viktor Burkivski

Peale aastast töökogemust ja publiku tagasisidet on Art Priori julgenud end tänaseks määratleda kõrgklassi restoranina, mis pakub toiduelamusi õhtuti alates kella 17.00st. Restoran esitleb vahelduvat ja hooajas muutuvat degustatsioonimenüüd, mis koosneb kas viiest, seitsmest või kümnest käigust. Alati ollakse avatud erisoovidele.

Foto: Viktor Burkivski

Art Priori pürgimus on mängida restoranide kõrgliigas, tõmmates siinsele toidukunstile ka rahvusvahelist tähelepanu.

Foto: Viktor Burkivski

Vaata sünnipäevagaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles