Politsei pole Solarise fekaaliloopimist menetlema asunud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees viskas Solarise kaubanduskeskuse põrandale koti fekaalidega.
Mees viskas Solarise kaubanduskeskuse põrandale koti fekaalidega. Foto: Postimees.ee lugeja

Põhja prefektuur ei ole alustanud menetlust eile õhtul Solarise keskuses aset leidnud intsidendi osas, sest keegi pole selleks avaldust esitanud.


Eile õhtul sisenes Solarise kaubanduskeskusesse mees, kes puistas Rahvusringhäälingu stuudio akna taga laiali koti fekaalidega.

Ühe pealtnägija sõnul valas meesterahvas kotis olnud fekaalid esmalt endale pähe ning siis protesteeris millegi vastu.

«Turvamehed ei julgenud temast kinni võtta, sest mees haises tõsiselt ning oli väga-väga roojane,» kirjeldas pealtnägija. Lõpuks pandi ta pikali maha ja lohistati mööda põrandat mingisse salaruumi.

Fotol näha oleval plakatil on kiri: «Protestin karjuva ülekohtu vastu!» Postimees.ee’le teadaolevalt oli protestija näol tegu avalikkusele tundmatu kirjamehega, kes avaldas nii äärmuslikult protesti oma teose vähese müügiedu üle sündmuspaiga kõrval asunud raamatukaupluses.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Mihkel Loide sõnul pole Solarise keskus menetluse alustamiseks avaldust esitanud. Samuti polevat veel selge, kas eile arstide hoole alla antud protestija on üldse võimeline oma tegude eest vastutama.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles