Algas Martin Dremljuga heategevusliku fotonäituse «The Beauty Of The Dust» avalik oksjon

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vabakutseline fotograaf Martin Dremljuga avas 26. mail Butterfly Lounge`is isikunäituse “The Beauty Of The Dust”, mille tulust 50% annetatakse Pelgulinna sünnitusmaja projektile “intensiivperepalatite loomine”.

“Näituse idee sai alguse TV3 uudistes nähtud loost, kus räägiti sellest, kuidas ärimees Roberto De Silvestri kinnisvarafirma toetas Pelgulinna sünnitusmaja kalli ajumonitori soetamisel,” kommenteerib Martin. “See lugu liigutas mind nii väga ning soov teha head oli momentaalne. Võib öelda, nii sündiski projekt “The Beauty Of The Dust.”

Foto: Martin Dremljuga

Fotoseeria pildistati Kristjan Leppa stuudios “Directori kabinet” ja modellideks olid Invidia agentuuri tüdrukud, jumestuse teostas Susanne Vare ning soengud Merili Pikk.

Kõikide piltide väljatrüki eest hoolitseb Elavad Pildid OÜ. Erilised tänud 35mm.ee omanikule Oliver Lillmale, kes tuli kogu projektiga kaasa ja aitas nii nõu kui jõuga. Näituse avamisel paitasid muusikalise etteastega kõrva Margus Vaher ja Paul Neitsov akustilisel kitarril.

Foto: Martin Dremljuga

Näitus jääb avatuks 26. maist – 18. juunini.

Avalik oksjon toimub 6-17 juuni Facebookis, kus fotode kommentaarides saab iga soovija teha omapoolse pakkumise. Iga foto alghinnaks on 50 €. 17. juuni südaööl läheb oksjon lukku ning avalikult hõigatakse välja kõikide piltidele kõrgema hinna pakkujad 20. juuni.

Soovid oksjonil osaleda, saad seda teha SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles