Liina Randpere: kui mõtlen Freddie Mercury peale, tuleb mul naisteriietes pilt silme ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Randpere
Liina Randpere Foto: Teesi Zeemann

Liina Randpere rääkis, millised on tema lemmiklood Queeni repertuaarist.

«Mina otseselt pole kunagi Queeni fänn olnud, et plakatid ja postrid seina peal. Aga meeldinud Queen mulle terve mu teadliku elu ja kõik laulud on peaaegu et peas, nii et neid saab kontserdil kaasa laulda,» tunnistas Randpere.

«Kui ma mõtlen Queeni ja eriti Freddie Mercury peale - minu jaoks käivad need kaks koos - tuleb mulle esimesena meelde «I Want To Break Free», kus ta on naiseks ennast riietunud. Ma ei tea miks, sest see pole isegi mu lemmiklaul. Aga nii, kui ma mõtlen Freddie Mercury peale, on mul naisteriietes pilt silme ees. Sedasama motiivi võib leida minu lemmiklaulust, mis on «The Show Must Go On». Kui seda videot vaadata, siis on sama naisterahvast näha,» märkis ta.

«The Show Must Go On» on üks Randpere lemmiklaule ja seda on tema sõnul natuke kurb vaadata, sest vaid kuus nädalat pärast selle loo salvestamiset Freddie Mercury suri. 

«Kontserti ootan suure põnevusega, sest Adam Lambertit ma ei ole kuulanud kohe meelega Queeni loomingut esitamas ja ma arvan, et sellepärast võib kontserdielamus olla kordades põnevam. Kui ma läheksin sinna ja teaksin, kuidas ta täpselt neid Queeni laule laulab, siis võibolla polekski nii huvitav,» ütles Randpere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles