Raffaello ühendab sõbrannad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raffaello

Pole miskit tugevamat kui naiste omavaheline sõprus. Raffaello lugude teine, naistepäeva voor, oli pühendatud parimatele sõbrannadele. Tänu kõigile saadetud lugudele tundsime sel päeval erilist atmosfääri naiselikust sõprusest, mis ühendas kõiki osalejaid. 

Kampaania võitjad, kes kõigi osalejate hääletuse tulemusena kogusid enim hääli, saatis Raffaello reisile Milaanosse - maailma moepealinna. Kolm osalejat koos parimate sõbrannadega kutsuti Raffaello fotosessioonile. Kirg sõbrannadega koos veedetud aja ja ühiste elamuste vastu, teha koos midagi meeldejäävat, oli kõigi kampaanias osalejate soov ning Raffaello andis selleks suurepärase võimaluse.

Foto: Raffaello

Sõprus, mis kestab varasest lapsepõlvest, seob endas ühise arengu, mälestused, seiklused ning meeldivalt koos veedetud aja. Just sellised ühised hetked seovad Kaarit, Brendat ja Karinit  — Raffaello fotosessiooni võitjaid. Karin ja Brenda olid lahutamatud kaaslased juba põnnieast.  Duost sai trio kui Kaari 4-s klassis otsustas kooli vahetada ning kõik kolm kohtusid.

Foto: Raffaello

Parimate sõbrannadega võid teha kõike ja minna kuhu iganes, kasvõi maailma lõppu. Nii sünnivad säravaimad mälestused. Koos on Kaari, Brenda ja Karin avastanud Peterburi, kruiisides maagilises öistes tuledes linnas limusiiniga ning ühiselt tähistati ka keskkooli lõpetamist päikselisel Kreetal. Küsimusele, mida veel plaanitakse üheskoos teha, vastavad tüdrukud naerdes: “Reisida, pidutseda ja elu nautida!” Hetkel on sõbrannad tõsiselt keskendunud õpingutele ülikoolis. “Unistame suurelt. Soovime olla edukad kõiges, mida ette võtame” – on tüdrukute ühine arvamus.

Foto: Raffaello

Kaari, Brenda ja Karin võlusid meid oma looga. Raffaello fotosessioon jäädvustas nende pikaaegse ja lahutamatu sõpruse. Tänu kolmele päikest ja positiivsust täis sõbrannale on Raffaello uus lugu sündinud ja tüdrukud saavad fotosid vaadates naeratusega meenutada veel ühte ühist, lahedat ja positiivset kogemust.

 Võid samuti saada osa Raffaello lugudest. Vaata Raffaello lugude valentinipäeva ja naistepäeva vooru osalejate omavahelist sädet, sõprust ja emotsioone Raffaello fotosessiooni galeriist: http://raffaellolood.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles