Britney Spearsi uus singel on plagiaat?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singli "Hold It Against Me" kaanepilt
Singli "Hold It Against Me" kaanepilt Foto: Britney Spears

Kantribänd The Bellamy Brothers süüdistab popstaar Britney Spearsi oma loomingu kopeerimises.

David Bellamy sõnul on lauljatari uue hittsingli «Hold it Against Me» pealkiri kahtlaselt sarnane tema kirjutatud 1979. aasta hitile «If I Said You Have a Beautiful Body Would You Hold it Against Me», vahendab Entertainment Weekly.

Max Martini ja Dr Luke'i produtseeritud singel jõudis internetti sel esmaspäeval ning poeg helistas Bellamyle Nashville'ist ja teatas, et selle pealkiri «on praktiliselt samasugune».

Bellamy pole veel otsustanud, kas pöördub kohtusse: «Pean lihtsalt välja uurima, mis nende kavatsus oli. Mina leian, et see on ebaoriginaalne. Lisaks taipasime nüüd, kui vanad me oleme, sest nad taaskasutavad juba meie pealkirju!»

Spearsi esimene singel pärast 2009. aastat on fännide ja paljude kuulsuste seal ülipopulaarseks osutunud. Näiteks Miley Cyrus teatas, et ei suuda selle loo saatel tantsimist lõpetada ja Adam Lambert ülistas laulu dubstep-üleminekut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles