Elu24 video! Kroonika lemmik Laura Põldvere: ma julgesin olla aus ja rääkida, kuidas on asjad päriselt

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 2.juunil jagati Vene kultuurikeskuses pidulikult kätte Eesti Meelelahutusauhinnad 2016. Tiitli Kroonika lemmik 2016 pälvis lauljanna Laura Põldvere, kelle jaoks tuli auhind suure üllatusena.

"Isegi selle kümne sekundi jooksul, mil ma kõndisin lavale, ei suutnud ma midagi tarka ette valmistada, kuigi ma ise annan koolitusi improvisatsiooni teemadel," rääkis lauljatar Laura Põldvere, et auhind tuli talle totaalse üllatusena.

Foto: Erlend Štaub

"Meil Kroonikaga alati sujub koostöö hästi ja ma olen nende tiimile väga tänulik, Meelis Kapstasega läheb meil intervjuude tegemine väga ladusalt. Ma arvan, et võib-olla see seisnes ka selles, et ma julgesin olla aus. Julgesin rääkida sellest, kuidas asjad on päriselt, mitte oodata kuni see on juba täiesti ilmnähtav, et midagi on valesti ja halvasti," loodab Laura Põldvere, et see, et ta jagas oma lahkuminekust killukese, julgustab ehk inimesi, kes on samasuguses olukorras. 

Laura Põldvere paljastas, et ka jazz-muusika ei kao tema elust kuskile ning ekskaasa Joel Remmeliga musitseeritakse ka koos edasi.

Vaata videost, kuidas seletab Laura lahti oma muusikalise tänukõne!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles