Mees kallas ostukeskuses ennast väljaheidetega üle

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees viskas Solarise kaubanduskeskuse põrandale koti fekaalidega.
Mees viskas Solarise kaubanduskeskuse põrandale koti fekaalidega. Foto: Postimees.ee lugeja

Täna õhtupoolikul sisenes Solarise kaubanduskeskusesse mees, kes puistas Rahvusringhäälingu stuudio akna taga laiali koti fekaalidega.

«Täna kell 19.20, tundes Solarise keskuse Apollo raamatupoes võimast hinge matvat haisu, jäigi ost sooritamata,» kirjeldas juhtunut Postimees.ee lugeja.

«Astudes poest välja selgus, et keegi oli protestinud kellegi või millegi vastu ja seda väljendades visanud inimfekaalid vastu ETV «Ringvaate» saate stuudio seina ja teise osa mööda koridori laiali,» kirjeldas lugeja.

«Hais oli tõeliselt tappev.»

Solarises viibinud lugeja sõnul kallas meesterahvas fekaalid esmalt endale pähe ning siis protesteeris millegi vastu.

«Turvamehed ei julgenud temast kinni võtta, sest mees haises tõsiselt ning oli väga-väga roojane,» kirjeldas pealtnägija. Lõpuks pandi mees pikali maha ja lohistati mööda põrandat mingisse salaruumi.

Fotol näha oleval plakatil on kirjutatud «Protestin karjuva ülekohtu vastu». Mille vastu kodanik täpsemalt aga protesteeris, ei ole teada.

Solarise keskuse tegevjuhi Anneli Palvadre sõnul tegeleb mehega edasi politsei.

«Kindlasti võtame tarvitusele vastavad meetmed, sest ta rikkus paljude teiste inimeste heaolu,» lisas Palvadre.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Aleksandra Solntseva sõnul toimetas politsei koos meedikutega 40-aastase meesterahva raviastususse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles