«Eesti otsib superstaari» saatejuhid on Evelin Pang ja Hele Kõrve

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» saatejuhid on Evelin Pang ja Hele Kõrve
«Eesti otsib superstaari» saatejuhid on Evelin Pang ja Hele Kõrve Foto: TV3

TV3 kevade suurshow «Eesti otsib superstaari» uus saatejuhtide paar on selgnud - supersarja eesotsas säravad näitlejannad Evelin Pang ja Hele Kõrve.

TV3 avalike suhete juhi Annely Adermanni sõnul on tegemist meie telemaastikul haruldase saatejuhtide paariga.

«Meil on tõepoolest väga hea meel, et Evelin ja Hele võtsid vastu pakkumise osaleda selle kevade suurimas teleprojektis. Kahtlemata on intrigeeriv näha saadet juhtimas kaht noort veetlevat naist, kuid usume, et eelkõige toovad nad uude hooaega naiselikku soojust,» ütles Adermann.

«Pakuti, arutasime, mõtlesime ja otsustasime, et miks ka mitte! Meid ootab ees palju toredaid pühapäevi!» kommenteerisid Evelin ja Hele. Armastatud näitlejannad lubavad saatejuhtidena olla superstaariks pürgijatele toeks ja neid vajadusel julgustada.

Uued staariotsingud algavad juba sel pühapäeval, 16. jaanuaril, Pärnu Kontserdimajas. Järgmised eelvoorud toimuvad 22.-23. jaanuaril Tallinnas Solarise keskuses, 29.-30. jaanuaril Tartus Tasku keskuses ning 6. veebruaril Jõhvi Kontserdimajas.

Osalejad peavad kõikjal kohal olema kell 10.00.

Saate peaauhind on tänavu 10 000 eurot ja võitjale kuulub ka plaadileping Universal Musicuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles