Grete Klein avaldab fännidele põneva raamatu: sinna tulevad vaid rangelt minu maitsesõela läbinud retseptid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarise Apollo meelelahutuspäev staaride saatel, Grete Klein
Solarise Apollo meelelahutuspäev staaride saatel, Grete Klein Foto: Meisi Volt

Mitu head asja koos! Telestaar Grete Klein annab sotsiaalmeedias teada, et juba sel suvel ilmub tal koostöös Blenderiga tema enda isiklik smuuti/mahla/snäki/fänniraamat.

«Raamatusse tulevad vaid rangelt minu maitsesõela läbinud retseptid, mis on põnevad, kuid mida saab ka ise kergelt kodus või suvilas valmistada, ehk siis kõik see, mida ka mina ise söön ja joon. Spetsiaalselt raamatu jaoks on tehtud mitu fotosessiooni, seega sisaldab see ka eriti ägedaid ja kvaliteetseid fotosid minust,» teatas telestaar Grete Klein Instagramis oma fännidele. «Lisaks sellele on retseptide all ka mõni huvitav seik minu elust või mõni mälestus lapsepõlvest, pluss mõned lapsepõlvefotod minu erakogust.»

Raamatus on olemas ka eraldi fännileht, kuhu suurimad fännid saavad kaunitarilt autogrammi nõuda!

«Igaljuhul olen ma tõesti väga, väga põnevil ja annan endast hetkel 200 protsenti, et raamat saaks ideaalne ja just selline, mida ka ise tahaks kätte võtta ja sirvida,» teatas Klein.

«Seoses raamatuga on mul plaanis veel ka mõned üllatused, seega on mida oodata! Seniks aga mõnusat suve teile, mu armsad!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles