Kõrv peale! Fatboy Slim mängib kodumaise Bert On Beatsi loomingut

Meisi Volt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bert On Beats
Bert On Beats Foto: Erakogu

Maailmakuulus elektroonilise muusika teenäitaja Fatboy Slim mängib Bert On Beatsi lugu «Bad Boy Drop». Viimane on kõlanud ka Tiesto´s Club Life raadiosaates.

Foto: Erakogu

Eelmisel nädalal ilmus tuntud bassimuusika leibeli Main Course kolmanda sünnipäeva puhul kogumik «Year Three». Lisaks sellistele tuntud nimedele nagu Kid Kamillon, Astronomar ja Tony Quattro, leiab kogumikult ka meie kodumaise artisti Bert On Beats´i alias Critikali loomingut. Berdi lugu «Bad Boy Drop», mis tiirleb stiililiselt dutchhouse-i ja globaalse bassi piirimail on oma koha leidnud nii Fatboy Slim´i Beatport Top 10 tabelis kui kõlanud ka maailmakuulsa Hollandi dj Tiesto raadiosaates Tiesto’s Club Life. Samuti valiti Bad Boy Drop «Weapon of the week» looks Dirty Dutch Recordsi juhtfiguuri Dj Chuckie raadiosaates.

Kuula hiljuti prantsuse plaadifirma Chateu Bruyant alt ilmunud lugu «Bird on Beats» ning külalismiksi Rinse FM France´is.

Tervet kogumiku ja lugu saab soetada siit.

Bert On Beatsi muusikaga saab tutvuda tema Soundcloudi lehel siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles