Mida arvab Jeremy Clarkson uuest «Top Gearist»? (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

Uute saatejuhtidega «Top Gear» jõudis BBC eetrisse sel pühapäeval ning sai sotsiaalmeedias üksjagu kriitikat.

Ehkki uus saatejuht Chris Evans oli 4,3 miljoni vaatajaga igati rahul, oli see üle kümne aasta vähim vaadatud hooaja avaosa, kirjutab Daily Mail. Eelmise hooaja avaosa vaatas 5,3 miljonit inimest.

Kui ajaleht endisele saatejuhile Jeremy Clarksonile helistas, ütles mees, et ta ei saa saadet kommenteerida, sest ta on hõivatud oma uue saate tegemisega. «Ma räägin teiega mõni teine kord,» ütles Clarkson.

Clarkson pole uut «Top Geari» kommenteerinud ka sotsiaalmeedias.

Clarksoni kamraad James May ütles Daily Mailile, et ta vaatas uut saadet ja oli sellest vaimustuses. Ta ei tahtnud aga pikemalt kommenteerida avaepisoodile osaks saanud kriitikat.

Evans ei lasknud end kriitikast heidutada. «Uus «Top Gear» on hitt! Ametlikult!» säutsus ta. «Vaatajaid 23 protsenti publikust, mis on 12 protsenti rohkem kui eelmise hooaja avaosal. Need on faktid! «Top Geari» vaatajaskond suurenes tunni jooksul. Fakt! Jätkuvalt esimene iPlayeris. Fakt! Sellised on faktid.»

Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond tegelevad oma uue saatega «The Grand Tour», mis jõuab Amazon Prime'i vahendusel vaatajate ette sügisel.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles