Video! Eestimaa särtsakaim vanaema on Helgi Sallo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helgi Sallo
Helgi Sallo Foto: Babulja

Teisipäeval, 31. mail kuulutati Babulja kohvikus toimunud lõbusal pannkoogipeol välja parim vanaema 2016, kelleks valiti näitleja Helgi Sallo. 

Uus pliinikohvik Babulja kutsus konkursi ellu selleks, et tänada armsaid ja tegusaid vanaemasid ning pöörata tähelepanu ühiselt veedetud ajale.

Kandidaate sai esitada Elu24 uudisteportaali kaudu. Lõpliku valiku tegi auväärt žürii, kuhu kuulusid kohvikupidaja Angeelika Kang, raadiohääl Pille Minev, kaksikute ema ja üksikvanemate õiguste kaitsja Reet Roos, Elu24 reporter Meisi Volt, ansambli Würffel liige Rosanna Lints, meelelahutusportaali Paf juht Allar Levandi ning suhtekorraldaja Reno Hekkonens. 

Žürii pidas oluliseks, et vanaemal jätkuks kuhjaga elutarkust ja rõõmsat meelt, aega ja südamesoojust lastele ja lastelastele ning ta paistaks meile kõigile silma oma tegemiste ja positiivse olekuga. 

Eestimaa parimaks vanaemaks kuulutati armastatud näitleja Helgi Sallo.

«Kindlasti on minust tuhat korda paremaid vanaemasid, aga ikkagi meeldib mulle, et olen jätnud vägeva vanaema mulje. Suur aitäh, et te mind sellise tähelepanuväärse tiitli vääriliseks pidasite!» tänas Helgi Sallo auhinda vastu võttes. 

Hetkel muusikali «Viiuldaja katusel» proovidega hõivatud Sallo ütles, et tööl käiva pensionärina on elu kiire, aga lastelastele leiab ikka aega leidma. «Võtke aega imetleda, milline ime on lapse sünd ja areng,» pani ta ka kõigile teistele vanaemadele südamele.

Parimale vanaemale on auhinnaks reis koostöös Estraveliga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles