Amber Heard: ma kannatasin aastatepikkuse füüsilise ja vaimse vägivalla käes (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amber Heard väidab, et abikaasa Johnny Depp ründas teda
Amber Heard väidab, et abikaasa Johnny Depp ründas teda Foto: Vida Press

Amber Heard andis politseile oma tunnistuse, millega said ametlikuks tema süüdistused abikaasa Johnny Deppi vastu.

Heard ütleb, et ta ei teinud varem politseile avaldust, kuna «soovis kaitsta oma privaatsust ja Johnny karjääri», vahendab Mirror. Ta otsustas nüüd kõik ära rääkida, sest ta «ei suuda enam taluda õelaid ja pahatahtlikke süüdistusi».

Amberi advokaatide avalduses seisab, et näitlejanna kannatas «aastatepikkuse füüsilise ja vaimse vägivalla käes, mida põhjustas Johnny». «Amber on ohver. Amber on kangelane,» lisas Amberi tiim.

«Kuna Amber otsustas alguses politseile mitte avaldust teha, kasutatakse nüüd tema vaikimist Johnny juriidilise tiimi poolt ära. Amberi ei teinud LAPD-le avaldust, kuna soovis kaitsta enda privaatsust ja Johnny karjääri,» seletas Amberi advokaat Samantha Spector.

«Amber oli Johnny tiimi tõttu sunnitud LAPD-le avalduse tegema ja tegelikke fakte selgitama. Ta ei saa enam lubada enda kaitseta jätmist meediast tulevatele valesüüdistustele. Amber on Johnny kätes kannatanud aastaid kestnud füüsilist ja vaimset vägivalda,» ütles advokaat.

Amberi tiimi sõnul vajab Johnny hädasti abi.

«Koduvägivalla juhtumistes on üsna tavaline, et kurjategija näitab ohvrit halvas valguses. Amber ei käitunud kuidagi teistmoodi, kui paljud koduvägivalla ohvrid, kes mõtleb esmalt sellele, kuidas oma kuritarvitajale mitte kahju teha, mitte sellele, mida nad ise kannatavad. Amber ei suuda enam kannatada armutuid rünnakuid ja räigeid valesid, mida on tema vastu teinud avaliku arvamuse kohus,» rõhutas advokaat. «Oma avaldusega loodab Amber anda politseile võimaluse läbi viia täpne ja täielik uurimine 21. mai õhtul ja varem juhtunu kohta. Kui see aset leiab ja tõde päevavalgele tuleb, pole mingit kahtlust, et Amberi väited saavad kinnitust ning loodetavast saab Johnny seda abi, mida ta hädasti vajab.»

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles