Johnny Depp ei olnud väidetava löömise hetke ajal Amber Heardi lähedalgi?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amber Heard ja Johnny Depp
Amber Heard ja Johnny Depp Foto: Reuters/ScanPix

Aina rohkem inimesi näitavad aina rohkem poolehoidu näitleja Johnny Deppile hoolimata Amber Heardi väidetest, et mees tema kallal vägivallatses. Kahe tunnistaja sõnul ei olnud Johnny Depp väidetava löömise hetkel isegi naise lähedal.

Kaks tunnistajat, turvamehed Jerry Judge and Sean Bett viibisid abielupaari tüli ajal nendega samas korteris, kui nad kuulsid näitlejannat karjumas.

Turvamehed tormasid nende juurde ning leidsid Johnny Deppi köögist, samal ajal kui Amber Heard oli elutoa diivanil, 20 jalga mehest eemal. TMZ sõnul teadis paar, et turvamehed on nendega samas korteris ning tegemist oli naise karje puhul halvasti sooritatud lõksuga.

Judge'i ja Betti sõnul oli paari 15 kuud kestnud abielu jooksul just Heard see, kes muutus tülide jooksul vägivaldseks, karjus ning viskas mehe suunas pudeleid. Valvurite sõnul oli vaja naist Deppi juurest koguni eemale tõmmata.

Amber Heard väidab, et Depp ründas teda 21. mail ja lõi telefoniga näkku. Samal õhtul tehtud piltidel on näha katkine pildiraam, klaasikillud, kummuli veinipudel ja veiniplekke.

Fotodre põhjal otsustas kohtunik Deppile kehtestada ajutise lähenemiskeelu - ta ei tohi vähemalt järgmise kuuni tulla Heardile lähemale kui 100 meetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles