Elu24 saab Club Tallinnas omanimelise peo ja kokteili

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CLUB TALLINN OOTAB TAAS: Omanikuvahetuse ja uuenduskuuri läbi teinud peopaik on eilsest taas avatud. Tänaõhtusele avapeole saabub pealinna täht Ines.
CLUB TALLINN OOTAB TAAS: Omanikuvahetuse ja uuenduskuuri läbi teinud peopaik on eilsest taas avatud. Tänaõhtusele avapeole saabub pealinna täht Ines. Foto: Sille Annuk
Alates tänavusest sügisest alustasid Tartu ööklubi Club Tallinn ja meelelahutusportaal Elu24 koostööd. Plaanis on hakata klubis korraldama Elu24 pidusid ja pakkuma samanimelist kokteili.


Kust tuli aga mõte käed ühendada? «Oleme varemgi Anu Saagimiga põgusalt kokku puutunud, kuid nüüd otsustasime ühendada oma jõud pikemalt,» selgitab Club Tallinna programmijuht Priit Seäsk.

Praegu on plaanis, et Elu24 peod hakkavad toimuma iga paari kuu tagant ning esimene pidu on tõenäoliselt novembris. «Oleksime meelitatud, kui Elu24 peatoimetaja Anu Saagim oleks samuti vähemalt esimesel korral kohal,» loodab Seäsk.

Kõigele lisaks on plaanis alustada lähiajal ka Elu24 kokteili müüki klubis. Selle, mida kokteil õigupoolest sisaldab, jätab Seäsk veel saladuseks. «Skandaalse maiguga ta igal juhul on,» lubab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles