Maiken Schmidt: kes on küll need 35 euro janused «paarile lähedal seisvad isikud»?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maiken Schmidt
Maiken Schmidt Foto: Scanpix/Õhtuleht/Stanislav Moshkov

31-aastane Linnateatri näitlejanna Maiken Schmidt avaldas ajakirjale Anne & Stiil, kuidas teda puudutas uudis uuest kuumast paarist, temast ja Priit Piusist.

«Selles infonupukeses olid põhimõtteliselt kõik faktid valed,» ütleb Maiken. «Eriti teeb mulle nalja see tavapärane «paarile lähedal seisvad isikud kommenteerivad» – huvitav, kes need küll on? 35 euro janused kujuteldavad sõbrad?» küsib kaunis näitlejanna.

Armumine on Maikeni jaoks nii imeline tunne, et ta on lausa kartnud, et seda ei juhtu enam kunagi. «Aga tegelikult juhtub,» vastab Maiken iseendale.

«Ükspäev vaatasin üht vanemat meesterahvast ja tabasin end mõttelt, et ta on kuidagi kena. Nii lahedad kortsud, kihvt nägu, juustes natuke halli. Nägin seda, mida tema naine võib temas näha. Mõtlesin, kas ma olen küpsemaks saanud. See ajas mind naerma.»

Refereeritud artikli täistekst ajakirjas Anne&Stiil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles