Galerii ja video: rõivabränd CUBE tähistas pidulikult 1.sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nelhjapäeval, 26.mail tähistas Eesti rõivabränd CUBE oma esimest sünnipäeva Boutique N5-s.

Piduliku sündmuse puhuks otsustasid brändi disainerid ja asutajad Svetlana Agureeva ja Anatoli Ein kutsuda kokku CUBE'i sõbrad ja head kliendid hubasesse Boutique N5, Roosikrantsi tänaval. Mõnusas ja sundimatus õhkkonnas mekiti jahedat proseccot ja suus sulavaid suupisteid Amps Cateringilt. Külalistele pakuti ka võimalust näha ning proovida rõivaid uuest limiteeritud suveriiete kollektsioonist. Ergutava kohvitassi pakkus värskelt röstitud ubadest Ventus Coffee. Mahedat muusikat mängis DJ Peterson, õhtut juhtis Hendrik Adler. Moe- ja ilujuttude vahele mahtus ka õnneloos Cube, Glanz & Glamuur ning Boutique N5 kingitustele.

Foto: Cube

Esimese tegevusaasta jooksul on nooor bränd CUBE leidnud palju poolehoidjaid, nii mõnedki tooted on saanud justkui brändi visiitkaartiks, nagu näiteks suurt populaarsust omav kerge mantel CUBE tikandiga.

Foto: Cube

Viimaste brändi CUBE uudistega saab olla kursis jälgides Facebooki lehte ja Instagramis @wearcube.

Foto: Cube

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles