Yana Toome moslemist väimeest hoiti Eesti-Vene piiril kinni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmel juhul nakatuti sünnipäevapeol, kus osales Venemaalt saabunud haigustunnustega külaline.
Kolmel juhul nakatuti sünnipäevapeol, kus osales Venemaalt saabunud haigustunnustega külaline. Foto: Kristjan Teedema

Tänasel konverentsil «Millist presidenti Eesti ootab?» avaldas Yana Toom pahameelt eestlaste sallimatuse üle. Näiteks tõi ta hiljuti aset lednud juhtumi, kus tema moslemite kultuurist pärit väimeest Eesti-Vene piiril kinni hoiti.

Yana Toom ootas eile Eestisse oma Venemaal elavat väimeest, kes on pärit moslemite kultuuriruumist. Narva piiripunktis mees peatati ning talle esitati rida küsimusi ja nõuti näha viisat, kuna ametnikud ei uskunud neile esitatud Yana Toomi poolset kutset. Lõpuks pidi Toom helistama ja kinnitama, et on kutsunud oma väimehe külla.

MTÜ Ausad Valimised ja Eesti Keskerakonna koostöös toimub 30. mail Tallinnas Rahvarinde Muuseumis konverents „Millist presidenti Eesti ootab?“. Konverentsil arutletakse selle üle, milline peaks olema järgmine Eesti Vabariigi president ning mida rahvas presidendilt ootab.

Konverentsil esinevad Keskerakonna esimees Edgar Savisaar, kirjanik Kaur Kender, Euroopa Parlamendi liige Yana Toom, ajakirjanik Jakko Väli, Põhja-Tallinna linnaosavanem Raimond Kaljulaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles