Rannarõõmudest saunaseiklusteni – vallatu «Suvereporter» stardib juba täna kell 20!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Suvereporter»
«Suvereporter» Foto: promo

Kanal 2 toob suve lähemale! Suvise teleprogrammi juhatab täna kell 20:00 sisse «Suvereporteri» esimene saade, mille puhul on rõdustuudiosse kohale toodud saun ja huugama pandud grill.

Kanal 2 «Suvereporter» toob tänased uudised vaatajani juba lilledesse mattunud rõdustuudiost, mis hakkabki olema suvise uudistemagasini keskseks kohaks. Saun on «Suvereporteri» rõdul põhjusel, et juba sel reedel saab üks õnnelik televaataja selle päriseks endale. Nimelt korraldab «Suvereporter» läbi suvekuude erinevad võistlusi, neist kaks saavad stardipaugu juba täna. Värvikate saunapiltide ja –videote saatjate vahel loositakse juba sel reedel välja tünnisaun ja iga nädal premeeritakse rannariietega kümmet kõige lustilisema rannafoto või –video saatjat.

Üllatusi jagub eesootavasse suvesse aga palju, sest lisaks konkurssidele ja reportaažidele on selgi aastal saates üles astumas värvikad külalised. Nii näeb läbi suve, kuidas saavad tuntud näitlejad kaamera ees hakkama välk-ümberkehastumistega. Esimesena võtab selle väljakutse vastu Jan Uuspõld. Samuti saab läbi suve kaasa elada erinevatele seiklustele võõrsil, sest «Suvereporter» toob ekraanile Juku-Kalle Raidi erksad elamused Odessas ja «Eesti Tippmodellist» tuule tiibadesse saanud Hendrik Adleri väljakutsed Aafrikas. Korraliku kõhutäie eest hoolitseb aga Eesti tuntuim grillimeister Enn Tobreluts, kes võtab kampa kuulsad eestlased, et hea jutu kõrval koos süüa teha ja kasulikke grillinippe jagada.

«Suvereporter» stardib Kanal 2s täna kell 20. Erinevate konkursside kohta leiab infot SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles