Austraalias viis krokodill õhtusel ajal ujunud naise kaasa

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia harikrokodill
Austraalia harikrokodill Foto: SCANPIX

Austraalia politsei teatel viis krokodill Queenslandis kaasa õhtusel ajal ujunud naise, keda appi tõtanud sõber ei suutnud aidata.

40. eluaastates naised olid eile jalutamas Thorntoni rannal, kuid siis otsustasid kuuvalgel ujuma minna teades samas, et seal leidub krokodille, kuna piirkonnas on hoiatusmärgid, edastab The Telegraph.

«Kadunuks jäänud naine oli ujumas koos sõbrannaga. Intsident leidis aset umbes kella 22.30 paiku (kohaliku aja järgi),» teatas politsei.

Politseinik Russell Parkeri teatel olid kaks naist asutraallannad, kes olid Queenslandis puhkusel.

«Naise ujusid üsna madalas vees, vesi võis ulatuda neile pihani. Krokodill haaras naisest, sõbranna üritas teda pääast, kuid see ei õnnestunud. Üks naistest kadus koos krokodilliga vetesügavusse. Sõbranna teatas juhtunust politseile,» lisas politseinik.

Politsei saatis välja päästekopteri, millel on soojusandurid, kuid naist ei leitud.

Austraalia põhjaosa vetes arvatakse elavat umbes 100 000 soolase vee ehk harikrokodilli, kes aastat tapavad keskmiselt kaks inimest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles