Kuidas Printsess Leia paksuks läks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carrie Fisher
Carrie Fisher Foto: SCANPIX

«Tähesõdades» Printsess Leiat kehastanud näitlejanna Carrie Fisheri suurimaks vaenlaseks on kilogrammid.

«Ma olen paks,» ütles 54-aastane Fisher ajakirjale People. «Kõik riided mu kapis kuuluvad ühele teisele tibile. Minu rinnahoidjasuuruse mõõtmiseks tuleks teha uus tähestik.»

Näitlejanna, kellest sai kaalujälgijate uus kõneisik, on 155 sentimeetrit pikk ja kaalus halvematel aegadel 82 kilogrammi. Nüüd on ta otsustanud saleneda.

«Tähesõdades» mängides kaalus Fisher umbes 47 kilo, kuid kaal hakkas aja jooksul tasapisi kasvama. Kolme aasta eest läks asi ülekäte, kui Fisher suundus tuurile oma ühe-naise-showga Wishful Drinking - põhjuseks vähene füüsiline koormus ja ebatervislik toitumine.

Fisher leidis ka eluprobleemide lohutust toidus - pärast isa surma septembris avastas ta enda jaoks Häagen-Dazsi jäätised: «See oli väga halb. Ma olin eitusfaasis.»

Asja ei teinud paremaks internetikommentaarid, milles tema välimust võrreldi Elton Johniga: «See tegi mulle tõeliselt haiget.»

Nüüd on Fisheril põhjust rõõmustada - pärast kaalujälgijatega ühinemist mullu novembris on ta korraliku söögikava ja treeningu abil alla võtnud juba 5,4 kilo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles