Uus «Top Gear» sai fännidelt hävitava hinnangu: röökiv Chris Evans on vaese mehe Jeremy Clarkson!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Evans
Chris Evans Foto: SCANPIX

Pühapäeval jõudis BBC eetrisse uute saatejuhtidega «Top Gear», mis pälvis sotsiaalmeedias teravat vastukaja.

Hittsaate armastatud saatejuhid Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond lahkusid eelmise hooaja lõpus ning uueks põhisaatejuhiks palgati raadiohääl Chris Evans. 

Uut versiooni on algusest peale saatnud skandaalid - küll räägiti produtsentide lahkumisest, meeskonna omavahelistest tülidest ja kuulsuste intervjuude tühistamisest, kirjutab Daily Mail. Nüüd paistab, et järgmiseks künkaks uue «Top Geari» konarlikul teel on see, et fännid materdasid seda juba enne, kui esimese episoodi lõputiitrid jooksma hakkasid.

Vaatajad polnud eriti kriitilised Matt LeBlanci üle, kuid Evans sai selle eest täie pragada raha eest.

«Uus «Top Gear» on piinlikkusttekitav! Miks Chris Evans üritab veidrat kinohäält teha?» säutsus Twitteri kasutaja Ali.

«Saade on käinud vaid viis minutit ja on selge, et Chris Evans üritab olla Jeremy Clarkson. Ta on parimal juhul vaese mehe Clarkson!» lajatas James.

«Uus «Top Gear» on üsna samasugune nagu vana «Top Gear» - samad stsenaariumid, erinevad näod. Võinuks arvata, et nad üritavad midagi veidi teistmoodi teha...» nentis Kellie.

Twitteri kasutaja Ben märkis, et saade on «täpselt sama, aga heade naljade ja karismata. Autoreis koosnees maanteel sõitmisest.»

Foto: twitter

Oma osa sai BBC endine programmijuht Danny Cohen, kes Clarksoni vallandas. «Jeremy Clarkson võib nüüd julgelt öelda, et Danny Cohen tegi «Top Gearist» «Flop Geari»! Milline hunnik s***a!» käras üks säutsuja.

Paljudele jäi ette ka Evansi kõnelemistoon.

«Kas Chris Evans ei saaks valjemini rääkida? Ma ei kuule hästi!» tögas Carol.

Mõned vaatajad olid armulisemad: «Loomulikult pole tegemist sama «Top Geariga», kuid neil on ilmselt hullumeelne surve. Ma annaks neile veel aega, kuid Chris Evans peab karjumise lõpetama.»

Foto: Andrew Matthews/PA Wire/Press Association Images

Saates sai muu hulgas näha, kuidas Evans kaassaatejuht Sabine Schmitziga Nevadas võidu sõitis. Staarid mõistliku hinnaga autos olid Gordon Ramsay ja Jesse Eisenberg.

Mõned fännid arvasid aga, et nad kopeerisid vanu trikke - eriti jäi ette see, kui Chris ja Matt Reliant Robiniga Blackpooli sõitsid.

Kas sul on juba õnnestunud uut «Top Geari» näha? Millise hinde annad avasaatele

Foto: Dominic Lipinski/PA Wire/Press Association Images
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles