Pildid: suurärimees Oleg Ossinovski 50. juubelil oli õhtujuhiks Venemaa üks kuulsaimaid telestaare

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurärimees Oleg Ossinovski 50. juubel Kõue mõisas
Suurärimees Oleg Ossinovski 50. juubel Kõue mõisas Foto: Instagram

Reede õhtul postitas oma Instagrami lehele mõned kenad pildid üks Venemaa tuntumaid raadio- ja telestaare, Ksenija Sobtšak. 

Foto: Instagram

Pildi allkirjaks pani Ksenija Sobtšak: "Tere, Tallinn! Töötan täna ühes väga kaunis meelelahutuskohas."

Foto: Instagram

Selleks kauniks kohaks, kus Sobtšak töötas oli, nagu juuresolevatelt piltidelt näha, Eesti ühe rikkaima ärimehe, Oleg Ossinovski 27. mail Kõue mõisas maha peetud 50. juubel. 

Instagrami postitatud fotodel on näha teisigi ilusaid ja rikkaid külalisi.

Laupäeva õhtuti on aga Vene telekanalil otsesaade "Uudiste aeg" kus saatejuhtideks Ksenija Sobtšak ja Pavel Lobokov. Seekord liitus Sobtšak  saatega aga Skype`i kaudu, kus ei jätnud loomulikult ka mainimata, et just Tallinn on Skype`i sünnilinn. 

Külaliste tehtud piltidel polnud näha Oleg Ossinovski ekskaasat ega ka lapsi, kes mõni aeg tagasi antud intervjuudes on maininud, et ei kavatse isa juubelit väisata hetkel käimasoleva Irina ja Oleg Ossinovski abielulahutuse tõttu.  

Foto: instagram.com

Kes on Ksenija Sobtšak (Ксeния Анатoльевна Собчaк)?

Ta on 35-aastane vene tele- ja raadiosaatejuht, ajakirjanik ning kodanikuliikumise tegelane.

Aastaid tuntud seltskonnatähena Venemaal ilma teinud Ksenija Sobtšak tegi detsembris 2011, kohe pärast ebaõiglasi Riigiduuma valimisi, ootamatu kannapöörde, sukeldudes meelelahutusärist kodanikuliikumisse.

Jaanuaris 2012 raadiojaam Ehho Moskvõ tehtud küsitluse järgi kuulus Sobtšak kümne mõjukama naise hulka Venemaal.

Ta on aktiivne Twitteri kasutaja, selle keskkonnas on tal miljon jälgijat.

Ksenija Sobtšak sai tuntuks vene tõsielusarja, Big Brotheri formaadil põhineva "Dom-2" saatejuhina TNT telekanalil. Viimasel ajal on ta eelistanud meelelahutussaadetele poliitilisi debatte. Pärast seda, kui ta 2012. aastal loobus saate "Dom-2" juhtimisest (juhtis saadet 8 aastat) ja Muz-TV kanalil "Gosdep" suleti, töötab Sobtšak telekanalis Dožd, kus ta juhib praegu mitut sotsiaalpoliitilistele teemadele pühendatud saadet, nende seas "Gosdep-2".

Sobtšak on mänginud filmides, esinenud videoklippides ja kirjutanud mitu raamatut, käsitledes erinevaid teemasid, muuhulgas moealast stilistikat, kosmeetikat või abiellumise motiive. Aastal 2010 ilmus tema intervjuude raamat "Filosoofia buduaaris".

Sobtšak mängis episoodilises rollis vene ülipopulaarses sketšisarjas "Нaша Russia". Cameo-rollis ilmus Sobtšak välja sarja 3. hooaja osades (2008), kus ta mängis iseennast – prominentset ja jõukat avaliku elu tegelast. Tegevus toimub Sobtšaki penthouse'is. 

Ksenija Sobtšaki isa Anatoli Sobtšak oli Peterburi linnapea 1990. aastatel, ema Ljudmilla Narusova oli kuni aastani 2012 Föderatsiooninõukogu liige.

Ksenija Sobtšak abiellus 2013. aastal näitleja Maksim Vitorganiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles