Märt Koik ja Katrin Lust läksid Varro Vooglaiu õllepildi pärast tülli: uuriv ajakirjandus my ass! (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stand-up etendus «Fopaa! Pestohv!» Von Krahlis, Märt Koik
Stand-up etendus «Fopaa! Pestohv!» Von Krahlis, Märt Koik Foto: Kert Kruusakivi

Facebookis lahvatas tüli näitleja Märt Koigi ja ajakirjanik Katrin Lusti vahel, kui viimane arvas, et kõmumeediasse jõudnud pildi õlleklaasiga Varro Vooglaiust tegi Koik ise.

Koik jagas Twitteris Kroonikas ilmunud pilti, millel Vooglaid esmaspäeva hommikul tänaval arvuti taga istub, õlleklaas kõrval.

«Varro on õlle alla kulistanud ja istub rahulikult oma MacBookis. Katoliku Hipster. #SorriVarro #hipster,» säutsus Koik.

Sellele reageeris Katrin Lust oma isiklikul Facebooki lehel, kuid Koik sai postitusest ekraanitõmmise, mida ta jagas omakorda Facebookis.

«Vau. Märt Koik on see tüüp, kes salaja kuulsusi pildistab. Aga kui sa nii kõva vend oled, siis miks sa Kroonikasse saadetud pildi alla oma nime ei pane, vaid seal on märgitud «erakogu». 35-eurose vihje eest soovitan sul ka üks drink teha. Iiveldama ajavad sellised inimesed, kes salaja kõva meest mängivad,» sõimas Lust.

Koik rõhutas, et ta lihtsalt jagas kellegi teise tehtud pilti.

«Piisab sellest, et säutsud ühe pildi ja koheselt oled selle pildi nagu ise teinud. Kas te olete ajakirjanik või anonüümne netikommentaator? Uuriv ajakirjandus my ass,» lajatas Koik.

Lust ei jäänud võlgu: «Haha. Kuidas sa selle screenshoti mu seinalt said? Keegi pani salaja pänna? Väga norm. No see salaja pildistamine teil käpas ju! Viljandi Kultuuriakadeemia on muidugi koht, kus ajakirjanduskriitikat õppida. Arvamusliider my ass

Koik nentis: «See on kummaline, et te minu kooli ründate. Lisaks sellele ei näe ma ennast arvamusliidrina. Ja ma ei ole mitte kedagi salaja pildistanud.»

Seejärel arutles Lust, kas võõraid postitusi on ikka okei oma seinal jagada, mille peale Koik märkis, et Lust ise postitas oma seinale tema postituse.

«Sina ju postitasid ka võõra postituse. Minu säutsu. Ma tegin TÄPSELT sama mida sina. Üldse. Facebookis on «share» üks peamisi põhimõtteid. No?» imestas Koik.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles