Galerii! Riina Laanetu esitles suurejooneliselt oma brändi La Famiglia glamuurset esmakollektsiooni «Attraversiamo»

Meisi Volt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 26. mail esitles moekunstnik-disainer Riina Laanetu suurejooneliselt oma brändi La Famiglia esmakollektsiooni «Attraversiamo».

Esitlusel sai näha nii luksuslikke õhtutualette kui ka naiselikku tänavamoodi. Kollektsiooni iseloomustab elegantne ja šikk joon. Materjalidest on kasutatud Itaalia siidi ja eksklusiivset pitsi.

Foto: Meisi Volt

«Attraversiamo» kollektsiooni looja Riina Laanetu sõnul peab riie kinkima kandjale enesekindlust, panema ta särama ja pakkuma emotsioone. Kleiti astumine on juba omaette väike pidu, mis algab kodus ja saavutab kõrghetke koosviibimisel komplimente kogudes. «Seda kõike püüangi oma esmakollektsiooniga edasi anda. «Attraversiamo» – see on naiselik eneseületus, paremaks muutumine ja edasiliikumine,» sõnas Riina Laanetu.

Foto: Meisi Volt

Inspiratsiooni on disainer ammutanud vanast Euroopast, eelkõige imelisest Itaaliast. Sealne arhitektuur oma värvides ja romantilises joones on «haute couture» kollektsiooniga emotsionaalselt läbi põimitud.

Foto: Meisi Volt

Rõivaid kaunistasid spetsiaalselt kollektsiooni jaoks loodud Pi-Ret Jewelry ehted, kus peamine roll oli kanda eksklusiivsetel pärlitel. Esitlusel sai näha nii võluvat klassikat kui ka pärlite kasutust uudses võtmes. «Pi-Ret Jewelry otsib alati uusi ja originaalseid lahendusi, kuidas pärleid kanda. «Attraversiamo» kollektsioon andis meile ideaalse võimaluse esitleda pärlite ja kõrgmoe kaleidoskoopilist kombinatsiooni,» rääkis Pi-Ret Jewelry looja Piret Hirv.

Foto: Meisi Volt

Täiusliku tulemuse andsid Pollini ja Richmondi kingad Roosikrantsi Kingastuudiost.

Šõus astusid üles teiste seas ka Egle Eller-Nabi, Aleksandra Zeregelja ja saate «Eesti tippmodell» võitja Kätlin Hallik.

Foto: Meisi Volt

Riina Laanetu on viimased 10 aastat tegutsenud võistlusspordi valdkonnas, kus tema loodut on kandnud oma ala paremad. Võistlusspordi loomingut iseloomustavad sellised märksõnad nagu ilu, mugavus ja vastupidavus, millega on arvestatud ka uue kollektsiooni loomisel.

Foto: Meisi Volt

Esitlus toimus restoranis Gianni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles