Galerii: Selgusid kokteilisegamise MMi World Class Eesti finalistid

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgusid kokteilisegamise MMi World Class Eesti finalistid
Selgusid kokteilisegamise MMi World Class Eesti finalistid Foto: Ardo Kaljuvee

 

Täna teatati baarmenite võistluse World Class Eesti 10 finalisti, kes hakkavad võistlema sügisese rahvusvahelise finaalipileti eest Miamisse.

 
Foto: Ardo Kaljuvee

Esmakordselt Eestis toimuva võistluse World Class Estonia kohalik finaal toimub 16. juunil, kui kümne finalisti seast selgitatakse välja võitja, kes paneb sügisel oma oskused proovile Miamis rahvusvahelises finaalis.

Foto: Ardo Kaljuvee

Eesti finaali pääsesid Diana Tšistjakova (Nordic Hotel Forum), Regeri Zoo (Meat Market Cocktail Bar), Risto Säinas (Radisson BLU Sky), Eleriin Peterson (Aptek Pärnu), Herkki Ravel (Shooters Tartu), Sander Mägi (Butterfly Lounge), Sven Selbak (Apelsini Raudtee), Karina Tamm (Radisson BLU Sky), Danek Mugur (Aptek Pärnu), Karl Astok (Meat Market Cocktail Bar). 

Foto: Ardo Kaljuvee

World Class Estonia ühe korraldaja ja tunnustatud baarmeni Andrei Kazakovi sõnul aitab võistlus Eesti joogi- ja baarikultuuri arendamisele palju kaasa.

«Võistlejate tase oli väga erinev, kuid on hea meel, et tööpanus oli väga suur, eriti finalistide oma. Oleme meelitatud, et osalemist võeti väga tõsiselt.» Kazakovi sõnul jätkub nüüd intensiivne töö ja ettevalmistused finaaliks. 16. juunil peavad kõik finalistid Café Nobles rahvusvahelise žürii ees näitama tõelist maailma tipptaset.»

Foto: Ardo Kaljuvee

Kazakov selgitas, et võistlejad peavad finaalipäeval läbima kaks võistlusvooru, mille järel selgub Miamisse sõitja.

Näiteks esimeses voorus «Tallinn to Miami» tuleb finalistidel valmistada kaks kokteili, millest üks on inspireeritud Tallinnast ja teine Miamist.

Foto: Ardo Kaljuvee

World Class Estonia finaali sooritusi hindab rahvusvaheline žürii: World Class 2013 võitja David Rios, Eesti Baarmenite Assotsiatsiooni president Margit Kikas, Diageo brändisaadik Kenji Jesse, Läti World Class brändisaadik Edgars Elbergs.

Foto: Ardo Kaljuvee

Tänavuse võistluse kuulutas välja Tallinnas 2013. aasta World Class võitja David Rios. Eesti kohaliku võistluse World Class Estonia korraldaja ja toetaja on Baltikumi suurim maailma juhtivaid joogibrände Eestis turustav Prike ning võistlusel kasutatakse Diageo Reserve tooteid.

Foto: Ardo Kaljuvee

Eesti finalistid:

Diana Tšistjakova (Nordic Hotel Forum),

Regeri Zoo (Meat Market Cocktail Bar),

Risto Säinas (Radisson BLU Sky),

Eleriin Peterson (Aptek Pärnu),

Herkki Ravel (Shooters Tartu),

Sander Mägi (Butterfly Lounge),

Sven Selbak (Apelsini Raudtee),

Karina Tamm (Radisson BLU Sky),

Danek Mugur (Aptek Pärnu),

Karl Astok (Meat Market Cocktail Bar)

Foto: Ardo Kaljuvee
Foto: Ardo Kaljuvee
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles