CNN ennustab Kerlile edu Ameerikas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli
Kerli Foto: WENN.com

USA ühe suurema uudistekanali CNN veebileht kirjutas uuest lainest Euroopa artistidest, kes on valmis Los Angelest vallutama, ning nimetas neist kõige huvitavamaks Eesti lauljatari Kerli Kõivu.

Tavaliselt alustavad Euroopa staarid oma rahvusvahelist karjääri Londonis või New Yorgis, kuid nüüd püüavad muusikud USA turule murda Hollywoodi kaudu, kirjutas CNN.

Oma unistust loodavad lähitulevikus täide viia näiteks Kerli Eestist, Marco Bosco Itaaliast, t.A.T.u. lauljatar Lena Katina Venemaalt, TWiiNS Slovakkiast ja Fawni Austriast.

Kõige huvitavam laulja, kes võib 2011. aastal edu saavutada, on CNNi hinnangul Kerli.

«Kui alguses siia tulin, ütles keegi mulle, et «muusikatööstuses pole sõpru», ning see haavas mind. Kuid Los Angeles on võrratu koht elamiseks, kui leiad inimesed, kes sind inspireerivad. Olen sellise sõprusringkonna leidnud,» rääkis Kerli.

Artikkel nimetab Kerlit blondiks kaunitariks, kes näeb välja nagu glämm-gooti versioon Lady Gagast ja kes kõlab nagu segu Björkist, Brandyst ja Avril Lavigne'ist.

Kerli kolis Los Angelesse umbes neli aastat tagasi ja on tasapisi fänne kogunud. Tema 2008. aasta debüütalbum «Love Is Dead» oli uue artisti kohta küllaltki edukas ning müüs USAs umbes 65 000 koopiat.

Veel on vara ennustada, kas mainstream-raadiod hakkavad sel aastal Kerli muusikat mängima, kuid märgid on paljulubavad. AOLi populaarne meelelahutusblogi kirjutas Kerlist aasta lõpus sama palju kui mõnest «American Idoli» staarist ja avaldas video «Army Of Love». «See on nagu euro-trash kohtub inglikooriga,» kirjeldas Kerli laulu, mille Eestis filmitud video lummab efektsete visuaalidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles