Räppar Metsakutsu avaldas oma uue loo «Ära Mine Närvi» koos võimsa muusikavideoga!

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 fotostend Eesti Laul 2016 finaalis Saku Suurhallis, Metsakutsu
Elu24 fotostend Eesti Laul 2016 finaalis Saku Suurhallis, Metsakutsu Foto: Erlend Štaub

Räppar Metsakutsu avaldas oma uue loo “Ära Mine Närvi” koos võimsa muusikavideoga, kus on lisaks räpparile endale kohal ka Priit ja Märt Pius, Ago Anderson ja legendaarne lauljatar Nancy. Video eest vastutab Propapanda Productions eesotsas režissöör Janar Aronijaga. Uue loo muusika on teinud DJ Critikal.

«Tänapäeva maailm on nii närviline ja kõik inimesed on kuidagi nii õrnad ja midagi ei tohi puutuda. Lugu räägibki sellest, kuidas kõik inimesed, kaasaarvatud mina, lähevad kõikide mõttetute asjade peale närvi. Selline tore puude alla ladumise lugu ja põhiline, kes seal puid alla saab, olen mina ise.»

Videos teevad teiste seas kaasa eestlastele juba tuttavad näod Priit ja Märt Pius, Ago Anderson ja legendistaatuses kaunitar Nancy. “Lugu ise on väga jutustav ja selleks, et seda story’t visuaaliga paremini rääkida otsustasime videosse kaasata inimesed, kes ekraanil lugusid kõige paremini jutustada oskavad.Olen väga õnnelik, et nad olid nõus sellises hullus projektis osalema,» kirjeldab videot Metsakutsu.

«Video on väga detailiderohke ja kindlasti peab seda mitu korda vaatama, et sisust ja kõikidest nüanssidest aru saada.»

Metsakutsu astub üles pühapäeval 29. mail Kultuurikatlas koos Jüri Pootsmanni ja Mick Pedajaga, lisaks 4.juunil Türil ja 11. juunil Võrus.

Kuula ja vaata videot!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles